Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo SUV?!? YES - 2013 in US!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
    Абе,вие четете ли изобщо?!Или,само каквото ви изнася?
    Пух,го е написал много ясно:

Стига с тоя спам!
    Споко, батка, муле или теле, докато не излезе нещо друго за коментиране, това е на масата, нали?
    Както знаем АР не са много последователни в политиката си и както е муле, така утре може да го видиш, да се търкаля навънка....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

...
      Last edited by pooh; d.m.y г., 11:43.

Comment

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
        Дай пример за муле, което се е търкаляло после или подобно непоследователно решение.
        Ако го пуснат може да е с двигател JTDm, където "м" ще означава "муле"
        Не съм се интересувал от мулета, само знам, че от алфа се кълняха в много неща, които после станаха наобратно...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

В новият (февруарски) брой на Top gear (списанието) има малка снимка на колата ... страница 102!
          п.п. не претендирам че е точно снимка или фото-едикаквоси.
          Избери Твоят ... SOUND
          https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Като гледам това муле се питам отново защо няма Жулиета Q4... на топ варианта щеше да му отива повече от предно.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

http://automedia.investor.bg/a/0-nac...suv-s-300-k-s/
              2002 1.9JTD 115

Comment

Първоначално публикувано от NeDkY Покажи съобщение
                Мм това ми харесва

Comment

Че много си е хубава количката.. дано да се хареса на масовата публика
                  155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

4м джип - то това е жив Голф + .. и какво му се прехласвате като е маскиран с каросерия на Жулиета отгоре, ясно е, че няма да изглежда така.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      4м джип - то това е жив Голф + .. и какво му се прехласвате като е маскиран с каросерия на Жулиета отгоре, ясно е, че няма да изглежда така.
                      Много вероятно е да си прав - изкопал някой една новина на 1-2 години и айде...
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от NeDkY Покажи съобщение

След като фиат пуснаха сеидичи , и Фримонт,сега се очаква още някои аборт ма с марката Алфа Ромео.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Кво му е на Фриимонт ? или пък на Седичи то ?

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                            Кво му е на Фриимонт ? или пък на Седичи то ?
                            Ми просто не са Фиат. Фримонт е Крайслерче, базирано на платформа на тази на Мицубиши Аутлендър и Пежо някакво си, а Седичи си е честокръвно Сузуки, ма ако е дизел, поне мотора е фиат.
                            Не че нещо, ма Фиат сами СУВ не могат да си направят.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                              Ми просто не са Фиат. Фримонт е Крайслерче, базирано на платформа на тази на Мицубиши Аутлендър и Пежо някакво си, а Седичи си е честокръвно Сузуки, ма ако е дизел, поне мотора е фиат.
                              Не че нещо, ма Фиат сами СУВ не могат да си направят.
                              Това е ясно на какво са базирани, но не мисля че са лоши...просто безжизнени и скучни модели. Фиат след купе -то нямат емблематични модели.

Comment

Фримонта си е много сносен джип Няма никакви проблеми да си направят сами джип, както и никакъв смисъл. Цената се натиска надолу с глобализация.
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X